Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
 • Gratis thuisbezorgd in 5-14 werkdagen
 • Klanten geven ons een 9,3/10
 • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
 • Koop nu, betaal later
 • Echte showroom

Plisségordijnen op maat online bestellen

Bent u op zoek naar een handige, mooie en tijdloze bekleding van uw ramen? Zonwerend en ideaal om inkijk te voorkomen? Dan zijn plisségordijnen misschien wel de perfecte keus voor uw woning. Deze gordijnen hebben een mooie, strakke uitstraling en u zet de lichtinval en privacy in huis helemaal naar eigen hand. In onze uitgebreide collectie vindt u prachtige stoffen, kleuren en materialen voor uw interieur. Eén ding is zeker: met deze raamdecoratie is comfortabel wonen een feit.

Plissé voor bijna elk raamtype en kunststof kozijnen

Ieder interieur vraagt om een ander soort raamdecoratie. Zo hangen plisségordijnen perfect in een landelijk interieur en passen jaloezieën vaak prachtig in moderne interieurs of nieuwbouwwoningen. Plisségordijnen misstaan in geen enkel huis. Ze zijn prachtig voor in de keuken, huiskamer en serre. Deze gordijnen zijn ideaal om inkijk te voorkomen, maar toch voldoende daglicht binnen te laten. De stof is licht doorlatend en transparant. Bij Doehetbudget hebben we diverse kleuren in het assortiment. Een plisségordijn kan op verschillende ondergronden worden bevestigd. Het fijne, smalle, bovenbakje is makkelijk te monteren. Zelfs op een glaslat.

Plisségordijnen top down bottom up

Het ‘top down bottom up’ principe van plisségordijnen is het allergrootste voordeel. Waar gewone gordijnen alleen naar links en rechts openen en rolgordijnen alleen van beneden naar boven, kunnen plisségordijnen twee kanten op. Met top down bottom up kunt u de gordijnen op verschillende manieren gebruiken. U kunt het gordijn van boven openen, van onderen, of in het midden van uw raam hangen. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om voor volledige privacy te kiezen, maar toch van boven wat zonnestralen toe te laten. U kunt de lichtinval helemaal regelen zoals u dat fijn vindt. Wilt u de ruimte nog donkerder kunnen maken? Kijk dan eens bij ons aanbod houten jaloezieën, die eveneens op maat gemaakt kunnen worden.

Plisségordijnen top down bottom up zijn overigens niet alleen erg handig, maar de uitstraling is ook uniek. Bent u een liefhebber van deze uitstraling? Dan is er geen enkele reden te bedenken om niet voor de plisségordijnen top down te kiezen. Doordat u bij Doehetbudget.nl de mogelijkheid krijgt om uit allerlei verschillende kleuren te kiezen, is er altijd een gordijn dat bij u past. Vraagt u zich af welke raamdecoratie voor u het meest geschikt is? Of wilt u graag meer informatie over plisségordijnen top down? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij kunnen u meer vertellen over de verschillende vormen van raamdecoratie. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om gratis kleurstalen te bestellen. Deze kunt u vergelijken met de kleuren in uw huidige interieur, zodat u de meest geschikte kleur kunt kiezen.

Plisségordijnen op maat

Bij Doehetbudget vindt u plisségordijnen op maat in tal van kleuren en uitvoeringen. Er is voor ieder wat wils, zo bieden we bijna vijftig verschillende kleuren aan. De gordijnen worden veel gezien in huiskamers, maar met hun mooie, strakke uitstraling zijn ze ook perfect te gebruiken in de keuken of serre. Met plissés heeft u nooit meer last van te felle zonnestralen op uw laptop of televisie. En ook inkijk in uw kamer is verleden tijd, zonder dat u de boel hermetisch hoeft af te sluiten.

Onderhoud van plisségordijnen

Goed nieuws: Met plisségordijnen bent u af van de luxaflex die knakt zodra u er een doekje overheen haalt en ook de loodzware stoffige gordijnen zijn verleden tijd. Natuurlijk zijn plisségordijnen niet immuun voor wat stof, maar dit is prima te verhelpen door er zo nu en dan even langs te gaan met een plumeau of de zachte borstel van een handstofzuiger. Zitten er wat vlekken op de gordijnen? Probeer die dan eerst te verwijderen met een vochtige doek. Helpt dit niet? Dan kunt u het gordijn ook loshalen en voorzichtig wassen in lauw water met een niet synthetisch wasmiddel.

A-kwaliteit plisségordijnen

De gevouwen plooien van plisségordijnen schuiven als een harmonica in en uit elkaar. Toch blijven de plooien perfect recht, zelfs bij jarenlang intensief gebruik. Bij Doehetbudget vindt u dan ook plisségordijnen van de allerbeste materialen en kwaliteit. Wij kunnen de gordijnen in verschillende uitvoeringen leveren. Bijvoorbeeld standaard of het populaire ‘top down bottom up’ (een standaard plissé werkt zoals een gewoon rolgordijn.) Goed nieuws: plisségordijnen zijn voor nagenoeg alle soorten ramen verkrijgbaar. Dakramen, draaikiepramen of zelfs lichtkoepels: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het fijne, smalle, bovenbakje van het plisségordijn is overal makkelijk te monteren.

De plissérolgordijnen van Doehetbudget.nl zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u de gordijnen jarenlang probleemloos blijven gebruiken. Onze vakmensen controleren de gordijnen altijd op kwaliteit. Plissérolgordijnen die niet aan onze vereisten voldoen, worden niet gebruikt. Hierdoor kunt u bij Doehetbudget.nl dus altijd een A-kwaliteit product verwachten. Of u nou voor plisségordijnen verduisterend kiest of voor plissérolgordijnen van een lichte stof, de kwaliteit is uitstekend.

Bij Doehetbudget.nl maken we de plissérolgordijnen op maat. U kiest een kleur die bij u past en geeft daarnaast ook aan welke formaten u nodig heeft. Aan de hand hiervan kunt u de webshop automatisch een prijs laten berekenen. Nadat u de bestelling geplaatst heeft, gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Binnen 7 tot 14 werkdagen krijgt u de bestelde producten vervolgens thuis geleverd. Mits u woonachtig bent in België of Nederland betaalt u bij Doehetbudget.nl geen bezorgkosten.

Kennismaken met de kwaliteit van onze producten?

Wilt u graag met eigen ogen kunnen zien hoe het assortiment van Doehetbudget.nl eruitziet? Dan raden wij u aan om eens langs onze showroom in Alkmaar te gaan. In onze grote showroom van 500m² kunt u inspiratie opdoen voor in uw eigen woning. Daarnaast staan onze specialisten ook hier voor u klaar om u passend advies te geven. Het kiezen van de meest geschikte plissérolgordijnen wordt op deze manier een stuk gemakkelijker. Heeft u niet de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken? Dan kunt u altijd nog gratis kleurstalen bestellen of contact opnemen voor persoonlijk advies.

Zes meest gestelde vragen over plisségordijnen

Wij krijgen veel vragen over plisségordijnen. Om het u en onszelf wat makkelijker te maken, hier de zes meest gestelde vragen op een rijtje:

 • Wat zijn plisségordijnen?
  Plisségordijnen zijn een mooie én functionele raamdecoratie met een strakke uitstraling, uitgevoerd in prachtige stoffen en materialen. De stof van een plisségordijn wordt strak gevouwen, wat het gordijn een bijzondere uitstraling geeft. Daarnaast is een plisségordijn ook functioneel. De stof is licht doorlatend en transparant. U krijgt meer privacy, want het gordijn vermindert de inkijk en het felle zonlicht blijft buiten terwijl het gordijn wel licht doorlaat. Een kenmerkend aspect aan het plisségordijn is dat het gordijn op verschillende manieren te gebruiken is; zowel van beneden naar boven als andersom. Top down bottom up. Dit betekent dat u er dus ook voor kunt kiezen alleen het middenstuk van het raam bedekt te laten.
 • Wat kosten plisségordijnen?
  Een plisségordijn is geen gestandaardiseerd product. U kunt het gordijn precies zo laten maken als u wilt. Zo lang en breed als u wilt, maar ook uitgevoerd in door u gekozen stoffen en kleur. Omdat het maatwerk is, is er geen standaard prijs. We hebben wel een ‘vanaf-prijs’. U heeft bij ons al een plisségordijn voor 85,04 euro.
 • Hoe kan ik plisségordijnen schoonmaken?
  Dit is een veel gestelde vraag. We stonden er hierboven ook al even bij stil, maar in dit rijtje mag deze vraag ook niet ontbreken. Plisségordijnen kun je goed bijhouden door ze met enige regelmaat af te stoffen. Dit kan met een doek, maar makkelijk nog met een plumeau of een zachte stofzuigerborstel. Als er daadwerkelijk vlekken in het gordijn zitten, is de tijd van stoffen voorbij. Dan adviseren we voorzichtig schoon te maken met een doek met lauwwarm water. Als dat allemaal geen vruchten meer afwerpt, kunt u het gordijn losmaken en in lauw water wassen. Let tijdens het drogen dan wel goed op de vouwen.
 • Hoe bevestig ik plisségordijnen?
  U hoeft geen ervaren klusser te zijn om de gordijnen voor het raam te krijgen. Nu is het wel zo dat de montage-instructies verschillen per type plisségordijn. Kijk dus vooral altijd goed in de meegestuurde handleiding. Om alvast een beeld te geven van wat het montageproces behelst: Onze plisségordijnen hebben een fijn, smal, bovenbakje. Deze is makkelijk te monteren, zelfs op een glasplaat. De klus begint met het markeren waar u het gordijn precies wilt plaatsen, daarna monteert u het bovenbakje. Houd rekening met de plaatsing; wilt u het gordijn ‘in de dag’ of ‘op de dag’ monteren? In de dag betekent in het kozijn, het kozijn sluit dan helemaal om het gordijn. Op de dag betekent dat het gordijn op het kozijn zit, er tegenaan geplaatst.
 • Hoe meet ik plisségordijnen in?
  Met een goede rolmaat komt u heel ver! Een metalen rolmaat werkt in de regel het beste. Voor de meetinstructies maakt het een groot verschil of u de gordijnen in de dag of op de dag wilt monteren. Weet u van waar tot waar het gordijn moet komen? Meet dan de breedte aan de binnenzijde van muur tot muur en de hoogte van de muur tot de vensterbank. Heeft u tijdens het inmeten vragen of weet u niet zeker of het goed gaat? Neem dan gerust contact met ons op!
 • Hoe werken plisségordijnen?
  Ook een veelgehoorde vraag! Plisségordijnen kunnen op verschillende manieren werken, afhankelijk van uw wensen. Een uniek aspect aan plisségordijnen is dat ze zowel van onder naar boven ingeschoven kunnen worden, als van boven naar beneden. Dat noemen we top down bottom up. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld zorgen dat u minder inkijk in huis heeft. Daarnaast zijn er ook verschillende bedieningsmogelijkheden voor plisségordijnen.

Het adres voor goedkope plisségordijnen op maat

Heeft u ramen met afwijkende maten? Laat uw plisségordijnen dan op maat maken. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar of u kunt eenvoudig uw afmetingen doorgeven via de website. U ziet dan ook direct de kosten; wel zo handig. Onze prijzen voor plisségordijnen liggen vaak tot wel 70% lager dan elders. Natuurlijk kunt u ook altijd gratis kleurstalen opvragen. Al onze gordijnen worden met grote precisie gefabriceerd en gecontroleerd voordat ze (gratis) bij u worden bezorgd. Ouderwetse service en eigentijdse producten: heel normaal.

Als u op zoek bent naar goedkope plisségordijnen, is Doehetbudget.nl dé webwinkel waar u moet zijn. Doordat wij ons volledig gespecialiseerd hebben in raamdecoratie, zijn wij veel goedkoper dan gemiddeld. Dat u tot 70% minder betaalt voor onze goedkoper plisségordijnen zegt overigens niet dat de kwaliteit minder is. Juist doordat onze vakmensen zoveel ervaring hebben en wij ons volledig gespecialiseerd hebben, kunnen wij zulke goedkope plisségordijnen aanbieden. Al onze raamdecoratie wordt handmatig gecontroleerd, voordat we het gebruiken. Hierdoor worden eventuele onregelmatigheden opgemerkt voordat de raamdecoratie verzonden wordt. U kunt er dan ook altijd zeker van zijn dat u een product van hoge kwaliteit ontvangt.

Heeft u nog vragen over plisségordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons vaste nummer bellen, maar daarnaast hebben wij ook een zakelijk WhatsApp nummer. WhatsApp kunt u bijvoorbeeld gebruiken indien u advies nodig heeft en ons een beeld wilt geven van de situatie. Indien u foto’s naar ons stuurt, kunnen wij u deskundig advies geven. Bij Doehetbudget.nl krijgt u dus altijd de beste service!

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak