Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 5-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,3/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

Houten jaloezieën op maat. Topkwaliteit jaloezieën voor de laagste prijs!

Houten jaloezieën hebben door het gebruik van natuurlijke materialen een luxe en warme uitstraling. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in de maten 25mm, 35mm, 50mm, 65mm, 70mm en in een grote selectie houtkleuren en ladderbandkleuren. Ladderband geeft de houten jaloezieën een shutter-look en is in verschillende breedtes verkrijgbaar. Houten jaloezieën 50mm extra breed  is ons nieuwste product, deze kunnen wij produceren tot 360cm breed!

Eco jaloezieën

Dit is de instap versie van onze reguliere maatwerk jaloezieën. Deze producten hebben veel van de voordelen van maatwerk, zoals de keuze uit ladderband of ladderkoord en de gewenste maat. Onze eco-lijn verschilt qua productie van onze reguliere lijn, omdat we bij de eco-lijn standaard jaloezieën aan 2 kanten inkorten waardoor maatwerk tot max 240cm breed ontstaat. Op deze manier kunnen we een maatwerkoplossing aanbieden voor een nog scherpere instapprijs.

Heeft u echter meer specifieke wensen, zoals de kleur van het ladderband of de bedieningskant? Dan adviseren we bovenstaande houtcollectie of onze collectie bamboe jaloezieën.

Goedkope houten jaloezieën op maat

Bent u op zoek naar houten jaloezieën op maat? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze jaloezieën zijn namelijk verkrijgbaar op ieder gewenst formaat en uiteraard tegen een concurrerende prijs. Wij zorgen dat de houten jaloezieën die u aanschaft perfect voor uw ramen of deuren passen. Op deze manier heeft u betaalbare raambekleding ook voor hoge of brede ramen. U kunt de maten zelf doorgeven, maar we kunnen ook langskomen om de maten voor u op te meten. Op deze manier weet u zeker dat de jaloezieën die u bestelt de juiste verhouding hebben. Het maakt niet uit in welk materiaal u jaloezieën op maat zoekt, want wij kunnen ongeacht het materiaal goedkope jaloezieën op maat laten maken. Wij raden over het algemeen aan om jaloezieën op maat te laten maken, omdat dit het mooiste staat. Zo voorkomt u dat de raambekleding te ver uitsteekt, hetgeen er voor zorgt dat uw interieur kleiner oogt. Jaloezieën die echter te klein zijn, laten een deel van het raam onbedekt wat maakt dat de zonwering niet optimaal functioneert. Informeer daarom naar onze voorwaarden van de Inmeet- en Montageservice en laat ons u jaloezieën perfect afstemmen op uw ramen.

Binnenzonwering op maat

Jaloezieën zijn heel geschikt als binnenzonwering. U kan namelijk zelf de intensiteit en de richting van het licht bepalen. U kan ervoor kiezen om de jaloezieën omhoog te trekken en het zonlicht volop naar binnen te laten, of u kan de jaloezieën zo instellen dat ze toch een klein beetje zonlicht doorlaten. Heeft u genoeg van de zon of is het te warm in de kamer? Dan kan u de jaloezieën helemaal afsluiten. Op deze manier werken jaloezieën op maat als de perfecte zonwering.
Jaloezieën beschermen echter niet alleen tegen zonlicht. Ze bieden ook optimale privacy, doordat u niet voor iedereen die langsloopt duidelijk zichtbaar bent. Jaloezieën zijn daarom ook erg geschikt om te gebruiken in privacygevoelige ruimtes, zoals de badkamer of slaapkamer.

Jaloezieën van hoge kwaliteit

Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.Uw doehetbudget.nl raamdecoratie wordt volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Bestel nu online uw A-kwaliteit jaloezieën tegen de laagste prijs. Gratis thuisbezorgd.

Jaloezieën bestellen

Door het lage gewicht kunnen abachi jaloezieën tot 290 cm breed geproduceerd worden. De extra brede houten jaloezieën collectie gaan wel tot 360 cm breed! Jaloezieën in een retro uitvoering hebben een opengewerkt bedieningsmechanisme en zorgen voor een uniek gevoel van oude tijden in het interieur. Al onze houten jaloezieën worden volledig voor u op maat gemaakt en supersnel geleverd. Selecteer uw gewenste houtsoort, breedte en uitvoering en stel in een paar eenvoudige stappen zelf uw houten jaloezieën op maat samen. Wilt u de jaloezieën toch liever eerst even bekijken? Vraag dan gratis kleurstalen aan van uw favoriete kleuren jaloezieën en ladderband, of bel en maak een afspraak om langs te komen in onze mooie showroom.

Eigen productie

De houten jaloezieën die aangeboden worden door Doehetbudget.nl zijn eigen productie. Als consument profiteert u van de voordelen hiervan. Doordat we al een aantal decennia ervaring met raamdecoratie hebben, kunnen we u de beste kwaliteit beloven. Bij Doehetbudget.nl maken we uitsluitend gebruik van materiaal van zeer hoge kwaliteit. Bovendien worden de jaloezieën geproduceerd door echte vakmensen, waardoor de kwaliteit zeer hoog ligt. Onze vakmensen meten de jaloezieën nauwkeurig op, waardoor er tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt wordt.

Dat we eigen productie aanbieden, heeft niet alleen als voordeel dat u een betere kwaliteit krijgt. Daarnaast kunnen we u hierdoor ook de beste prijs beloven en de producten volledig voor u op maat maken. Zo kunt u op Doehetbudget.nl bijvoorbeeld uit veel verschillende lamelbreedtes kiezen. Heeft u liever houten jaloezieën van 50mm of nog bredere lamellen? In dit laatste geval kiest u simpelweg voor de houten jaloezieën van 65mm. Bij Doehetbudget.nl heeft u ontzettend veel keuze. U bestelt de houten jaloezieën direct bij de leverancier, waardoor er geen sprake is van een tussenpersoon die ook op de jaloezieën moet verdienen. Vandaar dat de jaloezieën op Doehetbudget.nl de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben!

Een uitstekende service

Bij Doehetbudget.nl hechten we veel waarde aan een goede klantenservice. Dit merkt u terug aan de persoonlijke communicatie. Wij zijn van mening dat communicatie zeer belangrijk is als we een product op maat voor u maken. Toch is de vlotte communicatie lang niet het enige waaraan u merkt dat we veel waarde aan een goede service toekennen. Zo krijgt u bijvoorbeeld gratis kleurstalen als u niet weet welke kleur u moet kiezen. Wilt u liever niet online bestellen, omdat u dan met bezorgkosten te maken krijgt? Weest u dan niet bang, want bij Doehetbudget.nl hoeft u geen bezorgkosten te betalen in Nederland en België!

Onze uitstekende service en producten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten ons gemiddeld met een 9,3 beoordelen!

Vraag en antwoord over houten jaloezieën:

Wanneer moet ik kiezen voor maatwerk houten jaloezieën?

U kiest voor maatwerk houten jaloezieën wanneer u wilt dat deze volledig zijn afgestemd op uw huis en interieur. U kunt bij ons namelijk zelf de kleur jaloezie, lamelbreedte en kleur ladderbanden kiezen. Wij leveren A-kwaliteit jaloezieën, produceren deze zelf en leveren deze rechtstreeks aan onze klanten. Kortom kiest u voor maatwerk houten jaloezieën van Doehetbudget.nl als u kwaliteitsraamdecoratie wilt tegen een heel voordelige prijs.

Tot welke breedtes zijn houten jaloezieën verkrijgbaar?

De Lindehout houten jaloezieen leveren we in 35 kleuren tot 300cm.

Voor de extra grote ramen kunnen we de lindehout houten jaloiezieen extra breed in 3 kleuren leveren tot maar liefst 360cm.

Onze Abachi houten jaloezieen kunnen we leveren tot 270cm.

Hoe kies ik de beste lamelbreedte van mijn houten jaloezie?

Over het algemeen kan gesteld worden dat des te groter de lamelbreedte, des te meer de doorkijk naar buiten is. De 50mm is de meest gangbare lamelbreedte voor woonhuizen en de 65mm wordt vaak toegepast bij grote raampartijen. De 25mm lambreedte wordt vaak in kantoren gebruikt en de 35mm lamelbreedte wordt vaak toegepast in kleine ramen zoals bijvoorbeeld in halletjes. Daarnaast wordt de lamelbreedte ook wel eens gebaseerd op de diepte van het kozijn, zodat de bovenbak van de jaloezie daar mooi in valt. Zie onze collectie per lamelbreedte:

Houten jaloezieën 35mm           Houten jaloezieën 50mm          Houten jaloezieën 65mm

Wanneer kies ik voor ladderband bij mijn houten jaloezieën?

Ladderbanden hebben zowel een decoratieve- als een praktische functie. Praktisch omdat het de lichtgaatjes in de lamellen afdicht en iets meer lichtinval tegenhoudt. Veelal wordt er gekozen voor ladderband omdat dit een warmere uitstraling geeft. U heeft hierbij de keuze uit 10, 25 en 38mm ladderband. Een leuke optie bij ladderband is ook om een contrasterende ladderbandkleur te kiezen. Je brengt hiermee een extra kleuraccent aan, die je kunt matchen met het interieur. De optie zonder ladderband noemen we ladderkoord en komt subtiel en rustig over. Ook wordt voor ladderkoord gekozen als er veel glaslatten of kozijnbalken in het raam zitten. Het wordt anders erg druk wanneer ook nog eens gekozen wordt voor ladderband.

Ik ga ergens tijdelijk wonen, hebben jullie ook een goedkopere versie houten jaloezieën hiervoor?

We begrijpen dat als je ergens tijdelijk woont en je evengoed wel iets moois voor de ramen wilt hebben hangen dat je dit tegen een budget vriendelijke prijs wilt doen. Ook voor deze situatie hebben we een mooie houtcollectie jaloezieën. Onze Eco-houten jaloezieën collectie is voordeliger dan onze reguliere houtcollectie. Deze houten jaloezieën verschillen qua productie van onze reguliere lijn, omdat we hierbij standaardmaten jaloezieën aan 2 kanten inkorten, waardoor maatwerk ontstaat. Ook hierbij is er de keuze uit verschillende soorten lamelbreedtes, houtkleuren en ladderbanden. Bekijk onze Eco-houten houten jaloezieen collectie.

Hoe houd je houten jaloezieën mooi? 

Er zijn verschillende manieren om je jaloezieën mooi te houden. Kijk voor meer informatie op de pagina houten jaloezieën schoonmaken.

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak