Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 5-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,3/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom
  • Gratis thuisbezorgd in 5-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,3/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom
De showroom van doehetbudget.nl in Alkmaar

Over doehetbudget.nl

Showroombezoek

Onze showroom in Alkmaar is geopend, met inachtneming van de geldende coronarichtlijnen. Klantenservice bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Even voorstellen!

Wij zijn Floris, Patrick, Ronald, Annemarie, Nicky, Leonie, Brian, Bas, Senna, Nienke, Sennah, Kevin, Lissa en Richard van doehetbudget.nl. Samen hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in raamdecoratie, online en bij gerenommeerde woonwinkels. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren bij het inmeten, uitkiezen, bestellen en monteren van uw raamdecoratie.

Klik hier met uw mobiel om via WhatsApp direct advies te vragen en laat u overtuigen door onze kennis!

Bestellen bij doehetbudget.nl

Bij ons is ouderwetse service nog heel normaal. Met onze gratis kleurstalen kunt u onze producten vóór het bestellen al zien en voelen, waardoor u precies weet welke kleur en kwaliteit u in huis haalt. Op onze website staan handige meet- en montage instructies waarmee u vol vertrouwen zelf kunt inmeten. Ons eenvoudig te gebruiken bestelsysteem helpt u om stap voor stap uw raamdecoratie samen te stellen. Bij iedere stap wordt direct de exacte prijs getoond – bij ons zult u geen onaangename verassingen of bijkomende kosten aantreffen aan het eind van het bestelproces.

Komt u er toch even niet uit? Kom dan eens langs in onze grote showroom in Alkmaar deze is geopend van ma t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, bel ons op 072 – 30 30 599, of stuur ons via WhatsApp meteen een paar foto’s van uw situatie. Ons team staat bij iedere stap klaar om u te helpen met het kiezen van het juiste product, het bepalen van de perfecte kleur en het opmeten van de exacte maat.

De showroom van doehetbudget.nl in Alkmaar

Productie en bezorging

Onze raamdecoratie wordt op ambachtelijke wijze handgemaakt in onze eigen fabriek. Wij controleren ieder product op minstens 20 punten, waardoor wij gegarandeerd hoge kwaliteit leveren. Wanneer uw bestelling klaar ligt kunt u de raamdecoratie komen ophalen in onze showroom in Alkmaar, of gratis laten versturen met een speciaal geselecteerd transportbedrijf dat de kwetsbare producten met de grootste zorg behandelt. Zo bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.

Montage

Ook na het leveren van uw raamdecoratie staan wij graag voor u klaar. Met onze duidelijke montage-instructies en de meegeleverde montagesteunen hebben wij het monteren van de raamdecoratie zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u altijd even bellen of whatsappen, zodat wij u ook bij het monteren te hulp kunnen zijn.

Tevreden klanten

Nog niet overtuigd van de kwaliteit van doehetbudget.nl? Blader dan eens door onze ruim 3200 échte klantervaringen bij Feedback Company, waar klanten ons met gemiddeld een 9,3 beoordelen.

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak