Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 5-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,3/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

Beige gordijnen

Bent u op zoek naar op maat gemaakte beige gordijnen? Dan bent u bij Doehetbudget.nl aan het juiste adres. Wij zijn in staat om de gordijnen geheel op maat te maken. Zo kiest u behalve een kleur ook de afmetingen, de plooi en of u een embrasse wilt. Vindt u het daarnaast ook erg belangrijk dat de gordijnen betaalbaar zijn? In dit geval is onze webshop precies datgene waar u op zoek naar bent. Wij zorgen ervoor dat de beige gordijnen aan al uw wensen voldoen. Bovendien kunt u zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en van zeer scherpe prijzen.

Beige gordijnen op maat

Beige gordijnen zijn een veilige keuze

Beige is een neutrale en veilige keuze als u gordijnen wilt bestellen. Deze kleur gaat namelijk goed samen met andere kleuren. Hierdoor matchen beige gordijnen met vrijwel ieder interieur en hoeft u niet bang te zijn dat de eenheid in het interieur verloren gaat. Twijfelt u toch of beige gordijnen wel goed samengaan met uw interieur? In dit geval kan het een goed idee zijn om beige kussens voor in de zithoek aan te schaffen. Zo krijgt uw interieur een uniforme uitstraling. Overigens kunt u ook bij onze stylisten terecht als u vragen heeft over hoe de gordijnen uw interieur beïnvloeden.

Bekijk onze beige gordijnen

Wij maken de gordijnen op maat

Het laten maken van gordijnen op maat is erg simpel wanneer u voor Doehetbudget.nl kiest. Om te beginnen kiest u een kleur. Beige gordijnen zijn een goede keuze, maar daarnaast heeft u nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor taupe gordijnen kiezen. Bovendien zijn ook opvallende kleuren zoals rood en roze een optie.

Na het kiezen van de gewenste kleur, geeft u het formaat en de plooi aan. Vervolgens zorgen onze vakmensen ervoor dat de gordijnen geproduceerd worden. Het is overigens wel belangrijk dat u ook heeft nagedacht over welk type gordijnen u wilt. Een van de meest gebruikte gordijnen zijn overgordijnen. Dit zijn dikkere gordijnen die warmte en sfeer uitstralen. Deze gordijnen werken isolerend, iets dat u ook zal merken aan de energierekening. De overgordijnen zijn bovendien ideaal voor eenieder die veel waarde aan privacy hecht. Voor beige gordijnen van dit type bent u bij ons aan het juiste adres.

Zelf de mate van lichtinval bepalen?

Behalve overgordijnen, kunt u ook voor een vitrage kiezen. Deze gordijnen zijn veel lichter en dunner en laten dan ook veel meer licht door. Met deze gordijnen heeft u echter wel minder privacy dan met overgordijnen. Veel mensen vinden het daarom prettig om de vitrage gordijnen te combineren met overgordijnen. Op deze manier kan de mate van privacy en lichtinval helemaal zelf bepaald worden. Indien u voor deze combinatie kiest, heeft u voor ieder moment een uitstekende oplossing.

Snelle levering

Kiest u voor de beige gordijnen van A-kwaliteit uit ons assortiment? In dit geval heeft u de gordijnen relatief snel in huis. De gordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt, maar desondanks worden ze binnen 9 tot 14 werkdagen bij u thuisbezorgd. Bovendien betaalt u hier geen bezorgkosten voor, in Nederland en België bezorgen wij namelijk gratis.

Bekijk onze beige gordijnen

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak