Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 5-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,3/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

Horren: prachtig en praktisch

Veel mensen houden in de zomer hun slaapkamerraam potdicht. Midden in de nacht op muggenjacht is tenslotte niemands hobby. Maar slapen in een te warme, slecht geventileerde ruimte is ook geen pretje. U slaapt onrustig en loopt ook nog kans op hoofdpijn, dorst en andere ongemakken. Terwijl de oplossing zo eenvoudig is: goede horren voor de ramen. Bij doehetbudget.nl vindt u prachtige én praktische oplossingen om insecten buiten te houden en frisse lucht naar binnen te halen. Bekijk alle mogelijkheden en kosten via onze website.

Raamrolhor

In onze winkel en webshop vindt u passende horren voor alle soorten ramen. Zowel voor gewone ramen, draairamen, draaikiepramen als dakramen is een oplossing te vinden. Ook als u bijvoorbeeld onder een schuin dak slaapt. Raamrolhorren zijn verkrijgbaar in prachtige cassettes en omlijstingen waardoor ze niet opvallen of lelijk afsteken bij de kozijnen. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte raamrolhor voor een heerlijke, comfortabele nachtrust.

Plissé hordeur

Ook hordeuren zijn in de zomer noodzakelijk om ongewenste beestjes buiten de deur te houden. Maar vroeger waren hordeuren vaak onpraktisch. Ze klapten te hard open, kinderen krijgen de vingers ertussen of u kreeg ze niet open terwijl u met een vol dienblad limonade naar buiten wilde. Tegenwoordig zijn horren steeds handiger. Zo vindt u bij ons plissé hordeuren: prachtige, drempelloze horren van geplisseerd gaas die in de gewenste stand open blijven staan en dus nooit meer voor irritatie zorgen. Ze zijn verkrijgbaar voor tuindeuren, achterdeuren en schuifpuien in alle maten.

Handige horren van topmerken

Bent u op zoek naar een handige hor? Om de muggen uit uw slaapkamer te weren en de vliegen en wespen uit de keuken? Dan vindt u bij doehetbudget.nl altijd wat u zoekt: voordelige horren van topmerken. Altijd stijlvol, altijd even handig. Onze horren worden handmatig op minimaal 20 punten gecontroleerd, waardoor u kunt rekenen op de allerbeste kwaliteit horren. Dat zorgt gegarandeerd voor vele ontspannen zomers.

Horren bestellen bij doehetbudget.nl !

Met 30 jaar ervaring weten we bij doehetbudget.nl precies wat werkt – en wat niet. Natuurlijk helpen we u graag om de beste horren of andere raamdecoratie te vinden, maar u kunt ook altijd terecht voor advies over soorten en plaatsing. Op de website staan handige meet- en montage-instructies. Ook nadat de raamdecoratie (gratis) is bezorgd, staan we graag voor u klaar. Kom langs in de showroom voor alle horren of bekijk de uitgebreide collectie online.

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak