Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 5-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,3/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

Luxaflex Duette

Plaatst u een Luxaflex Duette in uw woning? Dan profiteert u van allerlei voordelen! Niet voor niets zijn Duette Shades Luxaflex op het moment ontzettend populair. Om te beginnen heeft een Luxaflex Duette een honingraatstructuur. Niet alleen zorgt dit voor een prachtige en unieke uitstraling, maar daarnaast zorgt dit ook voor een betere isolatie. De duettes kunt u in allerlei verschillende kleuren bestellen. In de webshop van Doehetbudget.nl vindt u zowel duettes van verduisterende stoffen als van lichtdoorlatende stoffen. Wij kunnen deze unieke plisségordijnen op maat voor u maken, zodat u ze gemakkelijk kunt monteren.

De voordelen van een Luxaflex Duette

Een Luxaflex Duette heeft ontzettend veel voordelen. Om te beginnen is het met deze gordijnen erg eenvoudig om de mate van privacy en lichtinval in huis te bepalen. Dit geldt zeker als u voor duettes van een verduisterende stof kiest. Luxaflex Duette Shades kunt u ook in een ‘top down bottom up’ variant bestellen. Op deze manier kunt u de gordijnen bijvoorbeeld ook uitsluitend in het midden van uw raam plaatsen. Met deze gordijnen is het dan ook gemakkelijk om precies de meest vervelende zonnestralen te blokkeren. Zo kunt u voorkomen dat de felle zonnestralen precies in uw ogen of op uw televisiescherm schijnen. Ook kunt u de gordijnen zo plaatsen dat u vanaf de bank nog naar buiten kunt kijken, maar anderen vanaf buiten niet snel inkijk hebben.

De isolerende eigenschappen van Duette Shades Luxaflex

Met een Luxaflex Duette profiteer je van een aantal unieke eigenschappen. Deze gordijnen bestaan uit twee stoflagen. Hier tussenin bevindt zich een unieke honingraatstructuur. Dankzij deze structuur werken de gordijnen isolerend en energiebesparend. In de zomer zorgt deze isolerende eigenschap ervoor dat het binnenshuis koel blijft. In de winter voorkomt deze isolerende laag dat uw woning warmte verliest. Een andere prettige eigenschap is dat de gordijnen goed bestand zijn tegen vocht en condens. Hierdoor kunt u de gordijnen bijvoorbeeld probleemloos in de badkamer plaatsen.

Wij maken de Luxaflex Duette op maat

Bestelt u een Luxaflex Duette bij Doehetbudget.nl? Dan maken wij de gordijnen volledig op maat voor u. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf wat voor bedieningssysteem u wilt. Kiest u voor een standaard koord, en dus voor een handmatige bediening? Of kiest u voor een handgreep? Het bedienen van de Luxaflex Duette zal hoe dan ook soepel verlopen, dankzij het lichte materiaal. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de Duette gordijnen de juiste afmetingen krijgen, zodat u ze eenvoudig kunt monteren. Bent u benieuwd naar hoe u de benodigde afmetingen kunt nagaan? Dan vindt u op ons platform duidelijke meetinstructies. Indien u persoonlijk advies nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.

Wat kost een Luxaflex Duette?

‘Wat kosten Duette Shades?’ is een vraag waar geen vast antwoord op te geven is. De prijs die u voor de Luxaflex Duette betaalt, is namelijk afhankelijk van het formaat en de opties die u kiest. Doordat we raamdecoratie volledig op maat maken bij Doehetbudget.nl, kunnen we geen vaste prijzen geven. Toch kunt u de prijs vrijwel direct inzien! Nadat u het product heeft gekozen dat u wilt, kunt u aangeven welk formaat u nodig heeft. Hierna drukt u op de knop “bereken prijs” en u krijgt direct te zien hoeveel de duettes u kosten. In België en Nederland bezorgen wij gratis, dus verder heeft u geen extra kosten.

De beste service

Bestelt u een Luxaflex Duette bij Doehetbudget.nl? Dan bent u erg voordelig uit, aangezien wij tot wel 70% goedkoper zijn dan de winkel! Daarnaast heeft het bestellen in onze webshop echter nog veel meer voordelen. Zo controleren onze vakmensen alle producten op kwaliteit, voordat we deze verzenden. Op deze manier kunt u absoluut zeker zijn van een A-kwaliteit product. Bovendien kunt u voor vragen of advies altijd contact met ons opnemen. Twijfelt u over welke kleur het best bij u past? Dan kunt u gratis kleurstalen aanvragen, maar u kunt ons ook om persoonlijk advies vragen.

 

Doehetbudget.nl heeft een grote showroom van 500m² in Alkmaar. Wij ontvangen u graag in de showroom als u een goed beeld wilt krijgen van alle mogelijkheden. Onze specialisten geven u graag een rondleiding. Eventueel kunnen we u naast Duette gordijnen ook een aantal andere mogelijke raamdecoraties laten zien.

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak