Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 5-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,3/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

Vouwgordijnen zwart

Heeft u besloten om vouwgordijnen te nemen? Vouwgordijnen zwart zijn in dit geval een uitstekende keuze. Zwart zorgt er namelijk voor dat er sprake is van een nog minder doorschijnend effect. Zonder dat u direct de hele ruimte verduistert, tenzij dat u voor verduisterende gordijnen kiest. Zwarte vouwgordijnen maken bovendien iedere ruimte sfeervoller, warmer en fraaier.

Vouwgordijnen zwart misstaan in geen enkel interieur en passen bij zowel klassiek als modern

Het voordeel van een vouwgordijn en dus ook van vouwgordijnen zwart is dat ze in echt elk interieur passen. Dus of u nou een klassiek interieur of een modern interieur heeft, met vouwgordijnen kunt u altijd prima uit de voeten. De vouwgordijnen maken iedere ruimte sfeervoller en warmer, en dat direct nadat u ze gemonteerd heeft. Uw huis krijgt meer uitstraling. Bovendien werken vouwgordijnen zeer praktisch en heeft u zelf steeds de regie in handen als u voor vouwgordijnen kiest.

Niet langer gehinderd door de schaduwen op uw beeldscherm en de televisie

Met vouwgordijnen zwart houdt u beter dan vouwgordijnen in een andere kleur de lichtinval buiten de deur en zo blijft ook de warmte beter buiten. U herkent het vast wel; u wilt naar uw favoriete serie kijken of u zit achter de computer, en wordt daarbij gehinderd door de lichtinval in de vorm van grote schaduwen op de beeldschermen. Met vouwgordijnen voorkomt u dat, zeker met zwarte vouwgordijnen, die immers van zichzelf al minder doorschijnend zijn. U kunt uit gordijnen van verschillende stoffen kiezen, waaronder linnen vouwgordijnen. Vouwgordijnen zwart van linnen zijn zeer licht en dus gemakkelijk op te hangen. Aan de andere kant is linnen veel sterker dan bijvoorbeeld katoen. Nog een voordeel is dat linnen een volledig natuurlijk product is.

Door het trekmechanisme blijft fysiek contact met het vouwgordijn uit

Vouwgordijnen zwart werken met het bekende trekmechanisme. U kunt op deze manier eenvoudig zorgen dat de vouwgordijnen helemaal naar boven of naar beneden getrokken worden. Het trekmechanisme heeft nog een voordeel, want zo blijft fysiek contact met de vouwgordijnen zwart uit. Daarom worden uw vouwgordijnen amper vuil en zijn ze meteen ook onderhoudsarm. U bepaalt zelf welke kans lichtinval in uw huis krijgt en bepaalt ook zelf of de warmte gemakkelijk of minder gemakkelijk uw huis binnen kan dringen.

Ook in verduisterende uitvoering als privacy voor u erg belangrijk is

Vouwgordijnen zwart passen in feite voor ieder denkbaar raam. Voor de slaapkamer kan een rolgordijn een goed alternatief zijn, terwijl u ook kunt kiezen voor jaloezieën in de wat vochtigere ruimtes. Uiteraard kunnen ook vouwgordijnen zwart helemaal op maat worden gemaakt en zijn er ook vouwgordijnen zwart verduisterend, voor wie een ruimte helemaal wil kunnen verduisteren. Zeker in mooie woonkeukens is een vouwgordijn zwart eigenlijk onmisbaar. Uw woonkeuken wordt meteen sfeervoller en warmer, nog afgezien van het feit dat u zo beter bestand bent tegen het licht van de zon. U kiest zelf de stof en de kleur, maar weet wel dat u met vouwgordijnen zwart, gordijnen heeft die extra beschermen tegen hinderlijke lichtinval.

Bezoek onze showroom en laat u deskundig voorlichten door onze specialisten

U kunt uw vouwgordijnen zwart prima kopen in onze showroom, waar onze deskundige specialisten u graag helpen bij het vinden van de beste keuze. Zij zullen u ook graag wijzen op de andere vormen van raamdecoratie die we op maat voor u kunnen maken. Bij doehetbudget.nl kunt u namelijk ook terecht voor onder andere jaloezieën, shutters, plissé gordijnen, duette gordijnen en rolgordijnen. Als u verstandig bent, dan kom u juist bij ons uw vouwgordijnen zwart kopen. De reden? Omdat wij uw vouwgordijnen gratis bij u thuis komen bezorgen en onze klanten onze dienstverlening hebben beloond met het cijfer 9,4.

U betaalt bij ons vaak niet eens de helft van de winkelprijs voor producten van A-kwaliteit. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om de gordijnen vandaag te bestellen en achteraf te betalen. Bij ons vindt u niet alleen de beste vouwgordijnen zwart, maar kunt u terecht voor alle denkbare raamdecoratie en dat voor ieder budget.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze webshop of over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch en via WhatsApp bereiken, maar ook zijn we actief op diverse social media-kanalen. Zo kunt u ons ook bereiken op Pinterest, Facebook en Instagram. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Alkmaar. Ook hier kunnen onze specialisten uw vragen beantwoorden of u voorzien van passend advies.

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak