Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 5-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,3/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

Vouwgordijnen verduisterend

Een vouwgordijn, in welke vorm dan ook, biedt de perfecte combinatie van fraai en functioneel. Door een vouwgordijn maakt u niet alleen elke ruimte mooier en krijgt elke kamer meer uitstraling. Deze raamdecoratie kan bovendien helpen zonlicht en warmte buiten de deur te houden. Door te kiezen voor vouwgordijnen verduisterend, geniet u van extra privacy op die momenten dat u dat wenst.

De vouwgordijnen verduisterend kunnen uiteraard op maat worden gemaakt

Wie kijkt naar de collectie vouwgordijnen verduisterend die we u aan kunnen bieden, die stuit telkens op de woorden fraai, functioneel en smaakvol. De vouwgordijnen verduisterend zijn er in tal van verschillende kleuren en worden op maat gemaakt. Kiest u voor zwarte vouwgordijnen of voor witte vouwgordijnen? U heeft ontzettend veel keuze. Doordat de gordijnen op maat gemaakt worden, sluit het vouwgordijn verduisterend perfect aan op het raam. Elk vouwgordijn maakt een ruimte meteen een stuk warmer en zachter. Doordat de verduisterende vouwgordijnen helemaal geen licht doorlaten, geniet u ook van optimale privacy.

Zo houdt u zonlicht en ook hitte veel beter buiten de deur

Veel mensen die regelmatig televisie kijken of thuis met de laptop werken die kennen het verschijnsel: invallend zonlicht. In sommige gevallen is die inval zo sterk, dat televisie kijken of werken achter de computer of laptop nagenoeg onmogelijk wordt. In dat geval biedt het vouwgordijn verduisterend de oplossing. U houdt zonlicht buiten de deur en kunt dus prima uw ding doen achter de computer. Bijkomend voordeel is dat behalve zonlicht, ook de hitte enigszins buiten de deur gehouden wordt en er zelfs sprake is van een betere akoestiek en isolatiewaarde. Daarnaast zien onze vouwgordijnen er altijd fraai uit en geven ze extra sfeer aan uw woning.

U bepaalt zelf de mate van transparantie en verduistering

Vouwgordijnen zijn er in veel soorten en maten en kunt vaak zelf de mate van transparantie en verduistering bepalen. Door te kiezen voor vouwgordijnen verduisterend houdt u zo goed als al het zonlicht tegen en wordt het veel minder warm in uw huis. U kunt echter ook voor een normale voering kiezen of voor de gulden middenweg gaan. Het vouwgordijn verduisterend is verkrijgbaar in verschillende luxe stoffen, stoffen die elke ruimte meteen extra uitstraling geven.

Met een vouwgordijn verduisterend hebt u steeds zelf de regie in handen

Het vouwgordijn verduisterend werkt eenvoudig. Met het bekende trekmechanisme laat u het vouwgordijn zakken en trekt u het vouwgordijn weer omhoog. Met een vouwgordijn verduisterend heeft u zelf steeds de regie in handen. Er zijn overigens vouwgordijnen beschikbaar die prima uitwasbaar zijn. Vaak is dat echter helemaal niet noodzakelijk, want vanwege de aanwezigheid van een trekmechanisme worden de gordijnen zelf amper aangeraakt en dus minder snel vuil. Daarmee is ook een ander voordeel van het vouwgordijn verduisterend genoemd; ze zijn zo goed als onderhoudsvrij.

U kunt ook de keuze maken voor verduisterende rolgordijnen of jaloezieën

In principe kunt u de verduisterende vouwgordijnen die u bij ons bestelt voor ieder raam plaatsen. Voor de slaapkamer echter kunt u wellicht de keuze maken voor verduisterende rolgordijnen. Ook deze vorm van raamdecoratie kunt u op maat door ons laten maken. In de keukens zijn vouwgordijnen verduisterend echt perfect, terwijl voor in de meer vochtige ruimtes jaloezieën ook een optie zijn. Onze specialisten helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze en geven u graag, en altijd eerlijk, advies.

Onze specialisten helpen u graag bij uw zoektocht naar vouwgordijnen verduisterend

Vouwgordijnen zorgen in elk interieur voor een warme en meteen ook zeer fraaie look. Wat betreft vouwgordijnen heeft u volop keuze; van inbetweens tot kamerhoge stoffen. Onze specialisten helpen u in onze showroom graag verder in uw zoektocht naar de voor u perfecte vouwgordijnen verduisterend. Wellicht zoekt u duo vouwgordijnen verduisterend bijvoorbeeld. Behalve een uitstekend aanbod van vouwgordijnen, kunt u ook bij ons terecht voor jaloezieën, shutters, plissé gordijnen, duette gordijnen, rolgordijnen, gordijnen, lamellen en horren. Het is zeker de moeite waard om deze producten juist bij ons aan te schaffen.

Bij ons koopt u producten van de beste kwaliteit voor de helft van de winkelprijs

Waarom u juist uw vouwgordijnen verduisterend of andere raamdecoratie bij ons aan zou moeten schaffen? In de eerste plaats krijgen we een gemiddeld rapportcijfer van 9,4 van onze klanten, een cijfer dat veel zegt over de door ons geleverde kwaliteit en onze service. Wij bezorgen de door u gekochte producten graag bij u thuis en kunnen raamdecoratie van A-kwaliteit bieden voor de helft van de winkelprijs. Bovendien kunt u bij ons nu uw vouwgordijnen verduisterend aanschaffen, en die later als het u beter past, betalen. En zo proberen we u in alle opzichten tegemoet te komen.

Heeft u nog vragen over onze vouwgordijnen of krijgt u graag meetadvies? Neemt u dan gerust contact met ons op! Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze landelijke meet- en montagedienst. Onze specialisten komen dan bij u langs om de benodigde maten op te meten en om de vouwgordijnen te monteren.

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak